Yritys

”Kehitimme Cometa Solutionin kanssa yhteistyössä täysin uudenlaisen suunnitteluympäristön modulointiin ja tuoteperheiden suunnitteluun. Kun työkalun ensimmäinen versio oli hahmoteltu, ensimmäinen käyttökokemus ja tulokset olivat meillä viikossa. Kehitys jatkui iteratiivisesti ja Ahjon valmiit ominaisuudet toivat välitöntä lisäarvoa”
Tero Juuti
Nordic Element Oy

Cometa Solutions Oy

Toimitamme digitaalisia ympäristöjä joilla tehostetaan työtapoja, informaation käsittelyä ja yhteistyötä, sekä vähennetään arvoa tuottamatonta tekemistä. Muunmuassa tehottomaan tietojen etsimiseen ja siirtelyyn, tai hajanaiseen kommunikointiin käytetty aika on hukkatyötä.

Ymmärrämme, että jokainen organisaatio on ainutlaatuinen ja että niiden toimintaa voidaan parantaa mukauttamalla työn tekemisen ympäristö organisaation toimintatapoihin sen sijaan, että organisaatio joutuisi muuttamaan toimintaansa hankittujen järjestelmien ehdoilla.

Motivoituneilla ja työstään innostuneilla asiantuntijoillamme on vuosien kokemus joustavien ohjelmistoratkaisujen rakentamisesta asiakkaan tarpeisiin. Olemme mallintajia, ongelmanratkaisijoita, räätäleitä ja työkaluseppiä, jotka pitävät haasteista, hyödyntävät työssään älykkäitä ratkaisuja ja luovat tarvittaessa asioita tyhjästä.

Olemme tehneet pohjatyömme palvellaksemme teitä paremmin kuin muut. Toimintamme erinomainen nopeus ja ketteryys pohjautuu omaan metamallipohjaiseen integrointi- ja sovelluskehitysalustaamme Ahjoon.