Me tehdään softaa, jotta te onnistutte yhdessä

Kaikki sen tietää, toimiva yhteistyö tuottaa tuloksia, toimimaton tuskaa...

... ainakin me tiedämme ja
se antaa suunnan tekemisellemme.

No mitä sitten?

No sitä sitten, että meidän bisnes on teidän toiminnan mahdollistamista, esteiden kaatamista ja kitkanpoistoa.

Mitä höpötät, mitä te siis teette?

Toimitamme digitaalisia ympäristöjä joilla sujuvoitetaan yhteistyötä, työtapoja ja informaation käsittelyä.

Mitäs iloa niistä meille on?

Onnistutte yhdessä, eli voitte tehdä työnne paremmin ja saatte enemmän aikaan yhdessä​. Sama rahan kielellä, säästätte ja tienaatte fyffeä sekä vähennätte riskejä.

Mitäs porukkaa...

Olemme mallintajia, ongelmanratkaisijoita, räätäleitä ja työkaluseppiä, jotka pitävät haasteista, hyödyntävät työssään älykkäitä ratkaisuja ja luovat tarvittaessa asioita tyhjästä.

Motivoituneilla ja työstään innostuneilla asiantuntijoillamme on vuosien kokemus joustavien ohjelmistoratkaisujen rakentamisesta asiakkaan tarpeisiin.

Olemme myös tehneet pohjatyömme palvellaksemme teitä paremmin kuin muut. Toimintamme erinomainen nopeus ja ketteryys pohjautuu omaan metamallipohjaiseen integrointi- ja sovelluskehitysalustaamme Ahjoon, sekä Ahjon päälle rakennettuihin tuotteisiin.

Keskimäärin yli 20 vuotta

Mestareillamme on keskimäärin yli 20 vuotta kokemusta softan teosta.

(Jos muuten kiinnostaa kisällin hommat, niin ota yhtetyttä)

Yli 700 000 riviä kerralla

Olemme heittäneet strategiamuutoksen yhteydessä kerralla pois yli 700 000 riviä laadukasta koodia. Se on enemmän kuin monet ovat edes tehneet.

Klo 14 pintaan

Kesällä toimistomme kattoterassille alkaa aurinko räköttämään siinä klo 14 huitteilla. Jos haluat varailla sen mukaan palaveriaikoja…

Meistä sanottua

"Aidosti kuuntelevaa ja asiakkaan tarpeet huomioon ottavaa yhteistyötä sekä johdonmukaista ja selkeää toimintaa. Aikaansaatiin merkityksellisiä tuloksia."
Maija Ihantola
Ulos-Ut-Out tapahtuma
"Cometan toiminta on vakuuttavaa. Osaamisen lisäksi ilahduttaa erityisesti asiakkaan auttaminen, toimiva yhteistyö ja ennakoiva suunnittelutyö."
Harri Välijärvi
Cirous Oy
"Olimme etsimässä ratkaisua toiminnallemme keskeisen legacy-järjestelmän korvaamiseen. Ratkaistavia asioita olivat mm rajapintojen rakentaminen, datan tallennus ja -konversiot. Cometa hoiti projektin määrittelystä tuotantoon saakka asiantuntemuksella ja varmalla otteella ottaen huomioon projektin erityisvaatimukset. Meillä on erittäin hyvät kokemukset projektista ja tuen laadusta. Järjestelmä toimii kuin kello."
Ville Kovelo
Kymppivoima Oy
"Kovaa osaamista”
Timo Aittoniemi
Management Consultant, Pro Growth Oy
"Asiakaspalvelu 5/5 !"
Asiakaskysely
Suuri telepuolen toimija
”Kehitimme Cometa Solutionin kanssa yhteistyössä täysin uudenlaisen suunnitteluympäristön modulointiin ja tuoteperheiden suunnitteluun. Kun työkalun ensimmäinen versio oli hahmoteltu, ensimmäinen käyttökokemus ja tulokset olivat meillä viikossa. Kehitys jatkui iteratiivisesti ja Ahjon valmiit ominaisuudet toivat välitöntä lisäarvoa”
Tero Juuti
Nordic Element Oy