Tehdään teille tarpeidenne mukainen digitaalinen ympäristö

Hyvässä yhteistyössä

Nopeasti ja ketterästi

Askel askeleelta edeten

Tuntuuko ohjelmiston hankinta ylivoimaiselta ja oheiset ongelmat tutuilta?

Jokainen organisaatio on ainutlaatuinen, eivätkä valmiit ratkaisut sovi kaikille.
Ohjelmiston hankinta tuntuu hankalalta, kun asiasta ei tiedä riittävästi.
Laadukkaan ja turvallisen järjestelmän tekeminen puhtaalta pöydältä on kallista.
Toiminnallisuuden lisäksi pitää ottaa huomioon mm tietosuoja, tietoturva, käyttöoikeudet, suorituskyky, skaalautuvuus, saavutettavuus, jne.
Niin - ja sitä järjestelmää pitää myös ylläpitää ja jatkokehittää...

Ei hätää, me autamme sinua

Ensimmäinen askel on vaikein, mutta myös tärkein. Jos sitä ei ota, ei koskaan opi uutta, eikä pääse mihinkään.

Me autamme sinua ottamaan sen, vaikka sinulla olisi vasta alustava idea, kehitysehdotus, tai huoli, jota haluat ymmärtää, testata, kehittää, tai myydä ajatusta eteenpäin. Pienikin askel voi tuottaa riittävästi ymmärrystä asian eteenpäin viemiseksi ja päätöksenteon tueksi.

Etsitään teille yhdessä paras ratkaisu. Ota rohkeasti askel eteenpäin ja kerro haasteesi, ideasi tai suunnitelmastasi. Se ei maksa mitään, etkä sitoudu mihinkään..

Mutta mitä se maksaa?

Kysyminen ei maksa mitään – eikä maksa Alku työpajakaan. Alla on muutamia esimerkkejä hinnoittelustamme, mutta annamme tietenkin suuremmista kokonaisuuksista aina erillisen tarjouksen. Mikäli ideallanne on vientipotentiaalia, sitä voidaan alkukeskustelun jälkeen viedä eteenpäin esimerkiksi innovaatiosetelin avulla (kuuden-tonnin-seteli).
ALKU (ilmainen!)

Lyhyt ilmainen konsultointi tai työpaja asiantuntijamme kanssa, missä käymme tilanteesi, huolesi, ideasi tai projektisi yhdessä läpi ja mietimme yhdessä kuinka olisi parasta jatkaa.

Ota rohkeasti askel eteenpäin ja kerro haasteesi, ideasi tai suunnitelmastasi. Se ei maksa mitään. Etsitään teille yhdessä paras ratkaisu.

Ilman sitoumuksia

Ilmainen!
SUUNTA

Sinulla on idea, kehitysehdotus, tai huoli, jota haluat ymmärtää, kehittää, tai testata. Mitkä ovat oikeat tavoitteet, miten kannattaa edetä ja mihin voimavaroja kannattaa suunnata?

Etsitään se kaikkein polttavin asia, mistä tehdään kalvoshown sijaan konkreettinen demo tai prototyyppi, minkä perusteella asiaa voi arvioida ja viedä eteenpäin.

Tuloksia tulee nopeasti, pienillä panostuksilla ja kiinteään tiimihintaan.

 

Kiinteään hintaan: 6000 €
MATKA

Tarpeidenne mukaista järjestelmäkehitystä, konsultointia ja ylläpitoa. Ratkaisu voidaan luoda vaikka tyhjästä, mutta edullisin ja nopein tapa on käyttää Ahjo -alustaa tai räätälöidä jokin tuotteistamme tarpeisiinne.

Kehitystyö jäsennetään pyräyksiksi, joissa keskitytään aina tärkeimpään kehitettävään asiaan. Lopputuloksena on juuri tarpeiden mukainen järjestelmä.

Huolehdimme myös asennuksista, ylläpidosta ja jatkokehityksestä. Sopimuksen mukaan.

6000 € per pyräys