Protopäivässä.fi

Protopäivässä.fi kampanjan aikana kaikkien meille huolensa kertoneiden tai muuten yhteyttä ottaneiden aiheiden kesken valitaan kuukausittain ilmainen ASKEL työpaja ja pikaprototyyppi. (Kampanja on päättynyt, mutta jatkoa on tulossa)


Ensimmäinen askel on vaikein, mutta myös tärkein. Jos sitä ei ota, ei koskaan opi uutta, eikä pääse mihinkään. Protopäivässä kampanjan on tarkoitus auttaa sinua ottamaan ensimmäinen askel, vaikka sinulla olisi vasta alustava idea, kehitysehdotus, tai huoli, jota haluat ymmärtää, testata, kehittää, tai myydä ajatusta eteenpäin. Pienikin askel voi tuottaa riittävästi ymmärrystä asian eteenpäin viemiseksi ja päätöksenteon tueksi.

ASKEL työpajan aikana haarukoidaan tavoitteesi ja etsitään ideastasi se kaikkein polttavin asia, mistä tehdään demo tai pikaprototyyppi, jopa päivässä. Tuloksena ei siis ole kalvoshow vaan konkreettinen Ahjon avulla tehty prototyyppi, minkä perusteella asiaa voi arvioida ja viedä haluamaasi suuntaan.

Etsitään teille yhdessä paras ratkaisu. Ota rohkeasti askel eteenpäin ja kerro haasteesi, ideasi tai suunnitelmastasi. Mikäli osoittautuu, että emme ole asiasi eteenpäin viemisen kannalta oikea kumppani, autamme sinua muulla tavalla, esimerkiksi suosittelemalla sinulle tilanteeseen sopivaa asiantuntijaa. Ota siis yhteyttä! Se ei maksa mitään, etkä sitoudu mihinkään..

Kuten todettu, protopäivässä kampanjan aikana kaikkien meille huolensa kertoneiden tai muuten yhteyttä ottaneiden aiheiden kesken valitaan kuukausittain ilmainen ASKEL työpaja ja pikaprototyyppi.

(Kampanja on päättynyt, mutta jatkoa on tulossa.)


Ota yhteyttä, onnistutaan yhdessä

Jari Peltonen
Jari Peltonen
Articles: 10